Kotkan Erotuomarikerho Kouvolan vierailulla

21.10.2018

Urhoolliset KotETK:n soturit pelin jälkeen

Kerho-ottelu kääntyi toisella jaksolla.

Kotkan Erotuomarikerho teki perjantaina 19.10. visiitin Kouvolan Erotuomarikerhon vieraaksi Myllykoskelle. Visiitin syynä oli vuosittaisen kerhojen välisen jalkapallo-otteluperinteen elvyttäminen. Erotuomarikerhojen välisiä jalkapallo-otteluita on pelattu jo vuodesta 1956 saakka välillä aktiivisesti, välillä vähemmän aktiivisemmin. Edellisestä Kouvolan ja Kotkan kerhojen välisestä ottelusta oli kulunut lähemmäs kymmenen vuotta, joten ajankohta oli mitä mainioin.

Itse ottelu pelattin 8 vs 8 -otteluna pienellä kentällä Saviniemen hallissa. KotETK sai mainion lähdön otteluun, kun "Tavastilan Teemu Pukki" Eetu Pylkkänen laittoi eleettömästi nahkakuulan Kouvolan maalia vartioineen Jesper Lindforsin taakse. Jatkoa seurasi hetken päästä, kun Mika "Fox in the Box" Dufva laittoi pyöreän pelivälineen maalin edestä verkkoon. Muuten peli pyöri varsin tasaisesti eikä Aleksi Arpulalla maalivahtina ollut kovin paljon tekemistä. Tauolle siirryttiinkin Kotkan 2-0 johdossa.

Liekö hyvänolotunne vai mikä, mutta toisella jaksolla KotETK:n hvvä ote pelistä oli vain muisto. Kouvola vei peliä miten tahtoi ja tuoretta pelikokemusta omaavat Mikko Matilainen ja Niko Hänninen pyörittivät peliä. Viiden minuutin sisällä peli oli yhtäkkiä tasan ja lopulta kymmenen minuuttia ennen loppua Kouvolan sai vielä rangaistuspotkun, jonka Hänninen laittoi vielä verkkoon. Numerot 3-2 jäivät lopputulokseksi, joten ensi vuodelle jäi vielä jonkin verran hampaankoloon.

Kotkan Erotuomarikerhon joukkue: Aleksi Arpula, Laura Kelkka, Turo Veini, Saku Metsämuuronen, Juha Veini, Kari Vantola, Ali Hussaini, Eetu Pylkkänen, Pessi Pursiainen, Mikko Heiskanen, Petri Kangasniemi, Mika Dufva ja Eppu Höfer. Joukkueenjohtajana toimi Timo Vantola.

Kiitokset kaikille osanottajille ja Kouvolan Erotuomarikerholle/Mikko Matilaiselle järjestelyistä.